top of page

Voetverzorging bij sporters

Sporters besteden vaak veel aandacht aan hun algehele conditie, techniek, voeding kleding en schoeisel. Ook voetverzorging wordt steeds meer gezien als het op peil houden van de conditie. Aal je vaak sport, ontdek je direct het verschil na een behandeling bij de pedicure.

Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden je voeten extra belast. Bij een rondje hardlopen bijvoorbeeld dragen je voeten 3 x het gewicht .Om blessures te voorkomen is het van belang dat je voeten in goede conditie zijn en dat je de juiste sportschoen draagt. De pedicure verzorgt je voeten en kan je adviseren over de schoenkeuze.

Het assortiment sportschoenen is enorm uitgebreid. Zo kun je kiezen uit schoenen voor binnen of buiten, voor gras- of kunststofbodem. Elke sport vraagt om een sportschoen die voldoet aan specifieke eisen. Om blessures te voorkomen is het van belang dat je de juiste sportschoenen draagt. Slecht passende schoenen kunnen namelijk vervelendce klachten veroorzaken zoals:

- blauwe nagels

- ingroeiende nagels

- ingescheurde nagels

- kloofvorming op de hielen

- overmatig transpireren

- blaren

Pedicurepraktijk Op Goede Voet Heeze verzorgt bij jou thuis je voeten, verlost je van je ongemakken en helpt je bij het voorkomen ervan.

bottom of page